Υποστήριξη Ιστοσελίδας. Αλήθεια την χρειαζόμαστε;

Υποστήριξη Ιστοσελίδας, Αλήθεια την χρειαζόμαστε;

Έφτιαξα μόνος μου website. Έχει κάποια προβληματάκια. Χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει. Ή η εταιρεία που είχα με εγκατέλειψε ή δεν με υποστηρίζει. Τι να κάνω;
Αυτές είναι μερικές σκέψεις κάποιου προβληματισμένου κάτοχου Ιστοσελίδας ή e-shop, στην καλύτερη και πανικόβλητου στην χειρότερη περίπτωση.
Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τις περιπτώσεις αυτών που έχουν τον απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή τους και από περιέργεια και χόμπι δοκιμάζουν μόνοι τους να φτιάξουν ένα blog ή ένα Website, είναι και οι επαγγελματίες οι οποίοι διαπιστώνουν πως η Ιστοσελίδα που χρυσοπλήρωσαν δεν λειτουργεί σωστά και κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

Σε όποια και από τις δυο κατηγορίες κι αν ανήκει κάποιος, τα προβλήματα είναι τα ίδια όπως και οι λύσεις.
Τα Website ή E-shop για να είναι ασφαλή και να λειτουργούν σωστά χρειάζονται αναβαθμίσεις & αντίγραφα ασφαλείας σε τακτά διαστήματα.

Παράλληλα οι ζημιές που προκύπτουν από το λάθος του χρήστη- διαχειριστή χρειάζονται άμεσα διόρθωση. Κείμενα, εικόνες, video περασμένα με λάθος τρόπο δημιουργούν προβλήματα κακής εμφάνισης και λειτουργίας.
Αυτά και πολλά άλλα καλύπτονται από τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Ιστοσελίδας & E-shop και παρέχονται μέσα σε ένα ετήσιο οικονομικό πακέτο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνία: ΕΔΩ ή προσφορά: ΕΔΩ.

Συζητήστε με τους ειδικούς: 215 5408815 – 6972232328

Ζητήστε μας προσφορά: https://www.alfa-web.gr/prosfora/

Επισκεφτείτε μας : https://www.facebook.com/alfaweb.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο