Υποστήριξη μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας ή χωρίς αυτήν….. τίποτε

Help1

Ή εξέλιξη στο εμπόριο αλλά και σε κάθε μορφή επιχειρηματικότητας δημιούργησε την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη προβολή προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από το διαδίκτυο.

Ηλεκτρονικά καταστήματα, εταιρικές ιστοσελίδες, κοινωνικοί διαδικτυακοί χώροι, και κάθε είδους επαγγελματικό website συναγωνίζονται σκληρά στα μάτια των επισκεπτών για ένα κλικ παραπάνω, για την αναγνωρισημότητα (brand awareness) και εντέλει για ένα μεγαλύτερο μερίδιο από την διαδικτυακή πίτα της Google.

Αυτή η αναγνώριση ως επιτυχημένης ιστοσελίδας, ως γνωστόν σημαίνει κέρδη.

Αλλά είναι τόσο απλό; Ας παρομοιάσουμε την ιστοσελίδα μας με ένα όχημα αστικών συγκοινωνιών. Ένα λεωφορείο που κάνει καθημερινά την προκαθορισμένη διαδρομή του. Για το όχημα αυτό δεν υπάρχουν ρεπό. Κινείται καθημερινά. Ποιος μπορεί να μαντέψει σε ποσό χρόνο θα εμφανίσει βλάβες; Αν η ομάδα υποστήριξης δεν το φροντίσει, το όχημα μας θα πάψει να κινείται.

Η ιστοσελίδα μας, είναι ένα όχημα

Και μάλιστα πολύπλοκο, με αρκετές λειτουργίες. Η υποστήριξη για την συντήρησηαναβάθμιση και γενικά για την σωστή λειτουργία της, είναι απαραίτητη.

Υποστήριξη όμως, είναι μια λέξη με ευρεία έννοια που οφείλουμε να κάνουμε πιο συγκεκριμένη.

Ποτέ έχουμε σωστή υποστήριξη;

Όταν αναλαμβάνει την ιστοσελίδα μας μια έμπειρη και ικανή εταιρεία.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο στάνταρ;

Η συνεχής, 24 ώρες το 24ωρο λειτουργία της, μέσα από έναν αξιόπιστο και ασφαλή server, με την παροχή των αντιγράφων ασφαλείας, με την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας και των εταιρικών emails.

Γιατί στην ιστοσελίδα μου δεν έγινε ποτέ αναβάθμιση;

Αναβάθμιση στην κυρίως ιστοσελίδα και στους μηχανισμούς της, κάνουμε κατά διαστήματα και οπότε χρειάζεται διατηρώντας την τεχνολογικά ενημερωμένη. Κάθε αναβάθμιση προσφέρει νέα εργαλεία και συνεχώς πιο αυξημένα επίπεδα ασφαλείας.

Μα είναι απαραίτητη η συνεχής Ανανέωση υλικού της ιστοσελίδας;

Χωρίς αυτή την παράμετρο, το website μας λογαριάζεται σαν μη ενεργό μιας και έχει πάψει να ενημερώνεται. Οι συνεργάτες σας πρέπει να σας εκπαιδεύσουν και να σας καθοδηγήσουν στο ποτέ και πως.

Και τι ρόλο παίζει η Εμπιστοσύνη;

Η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή αλλά και την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, πρέπει να χαίρει εμπιστοσύνης από εσάς. Τα έμπειρα χέρια των τεχνικών και οι εύστοχες οδηγίες του τμήματος marketing, θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Γιατί υποστήριξη σημαίνει υπό και στήριξη. Ή αλλιώς η στήριξη πίσω από εσάς. Πίσω από το έργο σας. Γιατί κάποιοι συνεργάτες βρίσκονται πάντα στη θέση να σας στηρίξουν στο επιχειρηματικό σας τόλμημα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο