Η οπτική ισορροπία στην ιστοσελίδα σας

Optiki Isoropia

Η οθόνη του υπολογιστή μας δεν είναι τίποτε άλλο από μια επιφάνεια πάνω στην οποία προβάλλεται το site μας. Η οπτική ισορροπία εξαρτάται από το οπτικό βάρος , την διάταξη των αντικειμένων που προβάλλονται στη οθόνη μας.

Τα αντικείμενα της ιστοσελίδας μας που έλκουν το βλέμμα του επισκέπτη έχουν και το μεγαλύτερο οπτικό βάρος. Και η ισορροπία που αναζητούμε είναι :

  • Συμμετρική
  • Ασύμμετρη
  • Περιφερειακή

Στη συμμετρική τα προβαλλόμενα αντικείμενα στην Αρχική σελίδα κυρίως εμφανίζονται ζυγισμένα και ισάξια στην προβολή μεταξύ τους.

Στην ασύμμετρη κάποια αντικείμενα υπερτερούν έναντι άλλων, λόγω απροσεξίας των κατασκευαστών της ιστοσελίδας ή λόγω συγκεκριμένης εμπορικής σκοπιμότητας.

Στη δε περιφερειακή ισορροπία των προβαλλόμενων αντικειμένων εμφανίζονται ενισχυμένα εικονίδια ή άλλα γραφικά, περιμετρικά και σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας.

Αναζητούμε την χρυσή τομή γιατί στην αντίθετη περίπτωση η ιστοσελίδα μας θα μοιάζει προχειροφτιαγμένη.

Για να το αποφύγουμε αυτό ο σωστότερος δρόμος είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση να γίνεται από εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων με εμπειρία και πιστοποιημένη επιτυχία στην επαγγελματική προβολή.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Μετάβαση στο περιεχόμενο