Τι είναι το ψηφιακό περιεχόμενο και πως θα κάνετε τη διανομή του;

Psifiako Periexomeno

Ως γνωστόν οι ιστοσελίδες αποτελούνται από υλικό που βασίζεται στην πληροφορία. Αυτό το υλικό λοιπόν, το περιεχόμενο τους δηλαδή, ορίζει τον λόγο ύπαρξης τους στο διαδίκτυο.

Ως υλικό – περιεχόμενο ορίζονται τα:

  • Κείμενα – Άρθρα
  • Εικόνες
  • Video
  • Ήχος

Οι επαγγελματικές ιστοσελίδες Διάθεσης Περιεχομένου, αποτελούν κατά βάση ηλεκτρονικά επιχειρηματικά μοντέλα τα οποία είναι τρία στον αριθμό.

  • Αυτά που παρέχουν δωρεάν περιεχόμενο
  • Αυτά που παρέχουν ένα μέρος δωρεάν και για περισσότερο, επί πληρωμή
  • Αυτά που παρέχουν μόνο επί πληρωμή

Αυτά που παρέχουν δωρεάν περιεχόμενο με υλικό το οποίο είναι συνήθως χαμηλότερης ποιότητας σκοπεύουν στην ψυχαγωγία του κοινού, (μουσική, video, εικόνες).

Αυτά πού παρέχουν μέρος του περιεχομένου δωρεάν, το παρέχουν ως κίνητρο προς το κοινό, ώστε εν συνεχεία να έχουν την συνδρομή του ως μέλος, για την αγορά περεταίρω υλικού.

Αυτά πάλι που παρέχουν περιεχόμενο επί πληρωμή μόνο, ξεκάθαρα, έχουν την δυνατότητα της διάθεσης υψηλής ποιότητας υλικού με «κατέβασμα» στις μέγιστες ταχύτητες και με συναλλαγές ασφαλείας.

Έμμεσα κέρδη μπορούν να αποκομίσουν και τα τρία παραπάνω μοντέλα από τις διαφημίσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν.

Και τα τρία μοντέλα ιστοσελίδων Διάθεσης Περιεχομένου υποχρεούνται να τηρούν τις διεθνείς διατάξεις των νόμων για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών κατά την διανομή του περιεχομένου.

Για την δημιουργία ενός άρτια επαγγελματικού website  Διάθεσης Περιεχομένου, απευθυνθείτε στην κατάλληλη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, επιτυχημένης στο χώρο της, βάση μετρήσιμων στατιστικών αποτελεσμάτων στην Google.

Εάν χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο και την καλύτερη θέση στις αναζητήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο