Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, αλλιώς , η οπτικοποίηση του website μας

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, αλλιώς , η οπτικοποίηση του website μας

Στην εποχή της απόλυτης οπτικοποίησης, η εικόνα είναι το απαραίτητο στοιχείο, κάθε σύγχρονης ιστοσελίδας. Μια εικόνα στο κατάλληλο σημείο, πχ στην Αρχική σελίδα μας, υπό την μορφή slide μπορεί να προσδώσει:

  • Απεικόνιση υπηρεσιών και προϊόντων
  • Ταυτότητα του εταιρικού site
  • Διαφημιστικά μηνύματα
  • Συμβουλές, προτροπές στους νέους χρήστες

Τεχνικά χρειαζόμαστε εικόνες επεξεργασμένες για τη χρήση στο web, υψηλής ανάλυσης αλλά με λίγα pixels. Συνηθέστερα αρχεία είναι του τύπου .Jpg, και .png. Όσον αφορά την περιγραφή τους ή την ονομασία τους χρησιμοποιούμε λατινικούς χαρακτήρες πχ. Εικόνα « δέντρο» = dentro.jpg.

Οπτικοποήση επιτυγχάνουμε και με την προβολή των εικόνων των προϊόντων με:

  • gallery εικόνων
  • Με μηχανισμούς πώλησης προϊόντων e-shop

Tα gallery απευθύνονται αποκλειστικά στην προβολή και μόνον ως παρουσίαση, οι δε μηχανισμοί πώλησης, e-shop, απευθύνονται στους επισκέπτες που θέλουν να επιλέξουν ένα από τα προϊόντα μας.

Σε κάθε περίπτωση οι καλές εικόνες διευκολύνουν τον επισκέπτη-αγοραστή και κάνουν το website μας χρηστικό και ευχάριστο.

Η δύσκολη διαχείριση του τρόπου χρήσης των εικόνων είναι έργο ενεργό και συμβουλευτικό πολλές φορές, της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων που κατασκεύασε και υποστηρίζει τις λειτουργίες του website μας. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες της.

Χρήσιμες πληροφορίες:

 

Συζητήστε με τους ειδικούς: 215 5408815 – 6972232328

Ζητήστε μας προσφορά: https://www.alfa-web.gr/prosfora/

Επισκεφτείτε μας : https://www.facebook.com/alfaweb.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο